Inschrijven Meidenvoetbal s.v. Grol

22-04-2014

Zoals jullie misschien weten maakt damesvoetbal landelijk een flinke groei door en zo ook bij de S.V. Grol. Om nog meer meiden/dames enthousiast te maken voor het spelletje voetbal stuurt het Jeugdbestuur van de S.V. Grol alle meiden/dames die al bij de S.V. Grol spelen een mail met de intentie om zo nog meer meiden/dames kennis te laten maken met het spelletje voetbal.

Jullie voetballen al bij de SV Grol, maar misschien hebben jullie vriendinnen of kennen jullie meiden die ook willen voetballen. Neem ze dan een keer mee naar een training bij de SV Grol. Jullie vriendinnen mogen, tot aan de zomervakantie, gewoon mee trainen bij de SV Grol en hoeven nog geen contributie te betalen.

Bij de SV Grol kun je kiezen of je in een jongensteam of in een meidenteam wilt voetballen. Het jeugdbestuur van de S.V. Grol wil graag voor elke leeftijdsklasse een eigen meidenteam hebben. Om dit te kunnen realiseren betekent dat er nog een aantal meiden bij moeten komen.

Dus: ken je meiden die voetballen leuk vinden of wel eens een keer willen trainen? Neem ze gewoon mee naar je eigen training ( wel in overleg met je leiders).

Iedereen die zich, voor 9 mei 2014, als lid aanmeld bij de SV Grol is verzekerd van een plekje in een team en speelt vanaf augustus 2014 in competitieverband voetbal.

Inschrijven is mogelijk via de jeugdsecretaris van SV Grol:

Edwin Vos
Lepelstraat 7
7141 AS Groenlo
Telefoon: 06 3756 6204
E-mail: jeugdsvgrol@gmail.com

Met vriendelijke groeten,

Diana Nijland
Contactpersoon damesvoetbal S.V Grol