Samenloop voor Hoop Oost Gelre 2017

01-02-2017

Op vrijdag 16 en zaterdag 17 juni wordt de Samenloop voor Hoop in Oost Gelre gehouden. Als bestuur van de s.v. Grol ondersteunen we deze actie, waarvan de opbrengst ten goede komt aan KWF, van harte en verlenen we graag onze medewerking bij het verspreiden van de volgende uitnodiging die we hebben ontvangen van de organisatie:

Beste bestuursleden en teams van de s.v. Grol,

Voelen jullie je ook zo machteloos als er weer iemand in jullie naaste omgeving getroffen wordt door kanker?
Grijp dan nu jullie kans om wat te kunnen betekenen voor hen!!

Samen met een heel team zijn we voor vrijdag 16 juni en zaterdag 17 juni 2017 een SamenLoop voor Hoop in Oost Gelre aan het organiseren. De totale opbrengst van dit evenement komt ten goede aan wetenschappelijk kankeronderzoek dat door KWF kankerbestrijding wordt gefinancierd. In de bijlagen doen we jullie de folder met meer informatie en begeleidende brief toekomen. Het zou mooi zijn als we ons samen met jullie spelers/teams hier sterk voor kunnen maken!

Op maandag 6 februari a.s. om 20.00 uur en op zaterdag 11 februari a.s. om 16.00 uur houden wij een informatie avond/middag voor belangstellende teams. Locatie is BS22 in de Beltrumsestraat 22 in Groenlo. Dus mochten jullie meer informatie willen, meld je dan aan voor één van deze dagen via teamwerving.slvh.oostgelre@gmail.com !

Bedankt voor jullie aandacht voor deze mail en hopelijk willen jullie​​ ons helpen om dit evenement tot een groot succes te maken!

Introductiebrief

Flyer

Met vriendelijke groet,

Stephanie de Vries - Reukers
Judith Theissen - Overkemping
Adelheid Kolkman - Vos
Chanella van Koot - Wolters
Brenda Bénard