Afsluiting van het seizoen op 10 juni voor de jeugd

24-05-2017

Op zaterdag 10 juni vindt de afsluiting van het seizoen weer plaats. Voor iedere klasse is er een toffe activiteit georganiseerd! Hieronder lees je waar en hoe laat jij bij jouw activiteit moet zijn.

Spelen in Beltrum
Alle O9-pups die niet meedoen aan de AH O9 competitie worden deze dag om 10.00 uur verwacht bij Speeltuin Geetelinkshook in Beltrum. Jouw leiders en ouders dienen zelf voor vervoer te zorgen, wij adviseren je met teamgenoten te overleggen om samen naar de speeltuin te rijden.

AH O9-competitie
Voor de O9 pupillen/ pups die meedoen aan de AH O9 competitie zullen er op 10 juni finalewedstrijden voor deze competitie gespeeld worden. De spelers worden om 10.45 uur verwacht op sportpark Den Elshof.

O11-voetbaltoernooi
Alle O11-spelers worden op zaterdag 10 juni om 09.30 uur verwacht op Sportpark Den Elshof. De spelers gaan deelnemen aan een voetbaltoernooi. Dus neem goede zin mee en natuurlijk een voetbal outfit. Wij regelen de dan rest.

Survival in Winterswijk
Je wordt deze dag om 09.00 uur verwacht bij het Klimbos aan de Bataafseweg in Winterswijk (vanaf het Trias voetbalveld op de Bataafseweg zandweg rechts, en dan gelijk links vooraan op zandweg). Samen met de andere O13-junioren gaan jullie een survival doen.
Heb jij hier zin in? Meldt je dan zsm aan bij jouw leider. Dit kan tot uiterlijk 25 mei.

Karten en speedsoccer in Winterswijk
De O15-junioren worden deze dag om 09.45 uur verwacht bij Indoor Kartbaan Winterswijk
aan de Tinbergenstraat 3 in Winterswijk. Samen met de andere JO15-junioren gaan jullie 2 activiteiten doen.
- Speedsoccer, laat zien wie de echte Messi van de sv Grol is!
- Karten, laat zien wie de echte Max Verstappen van de sv Grol is!
Heb jij hier zin in? Meldt je dan zsm aan bij jouw leider dit kan tot uiterlijk 5 juni.

Beachvoetbaltoernooi
De O17-pupillen worden deze dag om 10.00 uur verwacht op Sportpark Den Elshof. Jullie gaan deelnemen aan een (beach)voetbaltoernooi. Dus neem je goede zin mee en natuurlijk je voetbal outfit. Wij regelen de rest.
Heb jij hier zin in? Meldt je dan zsm aan bij jouw leider. Dit kan tot uiterlijk 5 juni.

Gezamelijke afsluiting
Om ongeveer 12.00 uur wordt op Sportpark Den Elshof het programma vervolgd met de volgende onderdelen:
- Penaltybokaal
- Team van het jaar
Wij hopen op jullie komst! In de tijd tussen de activiteit per klasse en de rest van het programma worden jullie voorzien van een heerlijke lunch. Het programma is om ongeveer 13.00 uur afgelopen.

Tot dan!
Commissie Nevenactiviteiten