Geslaagde Pinksteractie Commercieel Team Grol

31-05-2020

Het zijn zeldzame tijden als gevolg van het Corona-virus. Zowel voor de vereniging s.v. Grol, maar misschien nog wel meer voor de 270 bedrijven die sponsor zijn bij de s.v. Grol. Daaronder ook 50 bedrijven die (ook) sponsor zijn bij s.v. Grolse Boys en 120 bedrijven, die (ook) sponsor zijn bij het Internationaal Marveldtoernooi.

Als blijk van waardering voor de trouwe steun die wij als s.v. Grol, s.v. Grolse Boys en Internationaal Marveldtoernooi in al die jaren hebben ontvangen, heeft het Commercieel Team Grol, onder leiding van Erik Schuurmans en Hiljon te Boome, besloten om op zaterdag 30 mei iedereen persoonlijk een bloemetje aan te bieden, onder het motto: #SamenGrol.

Spelers en begeleiding van Grol VR1, 1, 2 en 3 gingen al vroeg op pad om deze te bezorgen in Groenlo, maar ook in de wijde omtrek. Het leverde enorm veel enthousiaste en mooie reacties op. Een geslaagde actie derhalve en een extra stimulans om met veel energie samen aan een succesvolle toekomst te werken.

Deze actie werd mede mogelijk gemaakt door Bloemsierkunst Weenink, Groot Kormelink Bloem & Kado, Tuincentrum Groenrijk Groenlo en Edprint. Hiervoor hartelijk dank.

Hierbij de aftermovie ter afsluiting van een succesvolle dag gemaakt door Media Doctors:

En enkele foto’s van deze dag: